Dongguan Guanghong Packaging Materials Co., Ltd.

Ръководство за оформени торбички

Време за освобождаване: 2022-07-07 14:30:20  Хитове: 4

shaped торбичките са чудесен начин да се откроите! С разнообразие от стилове и форми, тези торбички са идеални за събития, партита, търговия на дребно, подаръци и други! Размери или пакет с

combination от всички 3. Всички 3 размера се предлагат с отпечатан дизайн на буркан с скоби със син уплътнителен пръстен. Частичките се правят от безопасен за храна 5,5 милиона материали и имат мазирано покритие, за да придадат вид на истински буркан за стъклени скоби. Тези торбички имат залежим цип и могат да бъдат запечатани с топлина. Пийте смеси, бисквитки или други сладки лакомства! На дебелина 4 милиона, тази торбичка е напълно ясна и се предлага с разширяващ се долен гюсет, който му позволява да стои самостоятелно, след като се напълни.

 

  1.3.pnggumball торбичка

помните ли онези класически машини за гума от вашето детство? Върнете тази носталгия обратно с тези торбички с форма на машина gumball! С класическо червено отгоре и отдолу, средната секция е ясна, за да покаже вашите мехури, бонбони, цветни соли за баня и други.

   these торбички са проектирани да стоят сами Когато се напълнят и се запечатват с топлина, за да се запазят лакомствата свежи. Тези торбички със сигурност хващат очи във всеки магазин или като сватбена услуга, изпълнена с любимите бонбони на булката и младоженеца. на всеки любител на кафе! С бял капак и кафяв ръкав за кафе Ще го накара да блести! Тези оформени торбички могат да се използват в среди на дребно, събития или дори в собствения ви дом и килер. Те са сигурни, че са любими на тълпата с уникалните си форми и размери, които могат да се поберат на всеки продукт.

we би искал да види за какво решите да използвате тези оформени торбички! Уведомете ни в коментарите или ни маркирайте в социалните медии!1.1.png

предишен: Необходимо ли е за...

Следващия: Значението на опа...